Silmälasit firman piikkiin?

 

Hei yrittäjä,

Tiesitkö että yrityksesi voi kustantaa sinulle silmälasit? Yrityksen työntekijälle hankkimat silmälasit ovat verovähennyskelpoiset yrityksesi verotuksessa eivätkä aiheuta saajalleen luontaisetua, kun tietyt edellytykset täyttyvät.

EU:n direktiivissä 90/270/ETY ja siihen pohjaavassa Valtioneuvoston päätöksessä VNp 1405/93 säädetään, milloin yritys voi kustantaa verovähennyskelpoiset silmälasit työntekijöilleen. Käytännössä jokaisen yrittäjän toimenkuva sisältää sellaisia päätteellä suoritettavia työtehtäviä, joiden ansiosta kriteerit täyttyvät. Tarvitaan vain Työnäköoptikon tekemä näöntutkimus ja lausunto asiasta.

Varaa nyt meiltä aika Työnäköoptikolle. Kartoitamme näkemisesi tarpeet ja kerromme, miten sinun on mahdollista saada yrityksesi kustantamat verovähennyskelpoiset silmälasit. Kirjoitamme myös lausunnon työlasitarpeesta liitettäväksi yrityksen kirjanpitoon.

Jos yritykselläsi on tarve hankkia näyttöpäätelaseja tai vahvuuksilla olevia suojalaseja työntekijöille, (verovähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa, ei luontaisetuisuutta), autamme asiassa mielellämme!

Ota meihin yhteyttä – lähetämme sinulle tarjouksen! Mainitse tulosyyksi: YRITTÄJÄ-KIRJE.