Kehykset ja linssit

 

Silmälasikehykset

Oakley, Xavier Garcia, Titan, Bloomdale, Etnia Barcelona, Svarowski, Guess + paljon muita.

Kaiken aikaa uusiutuvassa kehysvalikoimissa on paljon muodikkaita uutuuksia, upeita erikoisuuksia, sekä varmoja klassikoita. Reilusti kaupungin laajin valikoima!

Aurinkolasit

Olemme erikoistuneet erityisesti aurinkolaseihin omilla vahvuuksilla. Valikoimissa myös Oakley! Vahvuuksilla!

Puhdistusaineet

Valikoimistamme löytyy silmälaseille tarkoitettuja puhdistusaineita. Silmälasit tulevat niillä kirkkaiksi ja puhtaiksi turvallisesti.

Kuivan Silmän Omega

Medima-tuotteita

Angoravilla kohdelämmittimet

Linssit

rodenstockin linssejä enimmäkseen

Käyttämämme linssitekniikka mahdollistaa parhaan ja toimivimman näkemisen. Valikoimiimme kuulu laaja skaala monenlaisia ja monenhintaisia linssejä.

Linssit reunahiotaan meillä paikanpäällä ja silmälaseilla on nopeat toimitusajat.

on mahdollista laittaa uudet linssit asiakkaan vanhoihin kehyksiin – juuri tämän takia että ne reunahiotaan paikan päällä.

Piilolinssit

Tänä päivänä pystytään lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Uudet valmistusmenetelmät ja kehittyneet materiaalit tuovat piilolinsseihin lisää käyttömukavuutta sekä mahdollisuuden käyttää piilolinssejä joustavasti. Monitehopiilolinssit ovat monille hyvä vaihtoehto.

Silmätipat = kostutustipat

Silmälääkärimme suosittelevat/määräävät erilaisia tippoja kuivien silmien hoitoon. Myymälästä voi ostaa Thea Loz ja Tears Again –tippoja.

Silmälasien korjaus

Tuo korjausta kaipaavat silmälasisi meille ja korjaamme ne paikanpäällä liikkeessämme, jopa odottaessa! Teemme mm. erilaisia hopeajuotoksia ja aisakorjauksia. Tuo lasisi näytille – uskomme että saamme ne kuntoon!