Henkilökunta

 

Salla

Optikko ja Yrittäjä

Salla on pitkän linjan ammattilainen ja optikkona moniosaaja. Hän on hyvin ihmisläheinen ja sydämellinen asiakaspalvelija, hauska ja kekseliäs johtaja, tyylin ja muodin asiantuntija.

Salla inspiroituu ja innostuu usein ja helposti. Siviilissä hän rakastaa matkustelua, suomalaista järvimaisemaa ja mökkeilyä.

Maire

 

Maire on optisen alan kokenut ammattilainen: lämmin lähestymistapa ja kymmenet työvuodet ovat hioneet tämän asiakaspalvelijan huippuunsa. Hän on aina innolla oppimassa uutta ja tarttuu mielellään asiaan kun asiaan.

Maire pitää näyttävistä ja muodikkaista silmälasikehyksistä. Vapaalla hän pitää lukemisesta ja sisustamisesta.

Saana

 

Saana on optisen alan ammattilainen ja ”joka paikan höylä”. Hän on vauhdikas, iloinen ja sydämellinen asiakaspalvelija ja taitaa silmälasien valmistuksen, korjaukset ja muut näpertelyhommat.

Saana innostuu helposti uusista asioista, muodista ja tuoteuutuuksista. Vapaa-ajalla hän viihtyy tunturissa, ulkona ja mieluiten alamäessä.

Silmälääkärit

Ilkka Puusaari

Jukka Siitonen

Aleksi Sarkola

Ritva Lemola

 

  • Liikkeessämme pitää vakituisesti vastaanottoa neljä silmälääkäriä.
  • Kaikilta silmälääkäreiltämme saa kaikki silmien terveyteen ja silmälasivahvuuksiin liittyvät tutkimukset sekä tarvittaessa lähetteen jatkotutkimuksiin/hoitoihin (esim. kaihileikkaus) sekä julkiseen että asiakkaan niin halutessa yksityiseen hoitoyksikköön.
  • Ajan silmälääkäreillemme voi varata myymälästä, puhelimitse tai netin kautta.

Yhteystiedot

 

 

Orimattilan Näkökeskus
Erkontie 12
Orimattila

info@orimattilannakokeskus.fi