Henkilökunta

 

Salla

Optikko ja Yrittäjä

Pitkän linjan ammattilainen ja optikkona moniosaaja. Hyvin ihmisläheinen ja sydämellinen asiakaspalvelija. Hauska ja kekseliäs johtaja, tyylin ja muodin asiantuntija. Inspiroituu ja innostuu usein ja helposti. Rakastaa matkustelua, suomalaista järvimaisemaa ja mökkeilyä.

Maritta

Optisen alan kokenut ammattilainen. Lämmin ja sydämellinen asiakaspalvelija. Muodin ja värien asiantuntija. Aina innolla kokeilemassa uusia silmälasikehyksiä ja linssiteknologian kuumimpia uutuuksia. Pitää kauniista asioista, avantouinnista, luonnosta ja eläimistä.

Saana

Optisen alan ammattilainen ja ”joka paikan höylä”. Vauhdikas, iloinen ja sydämellinen asiakaspalvelija. Taitaa silmälasien valmistuksen, korjaukset ja muut näpertelyhommat. Innostuu helposti uusista asioista, muodista ja tuoteuutuuksista. Viihtyy vapaa-ajalla tunturissa, ulkona ja mieluiten alamäessä.

Silmälääkärit

Ilkka Puusaari

Jukka Siitonen

Aleksi Sarkola

Ritva Lemola

Liikkeessämme pitää vakituisesti vastaanottoa neljä silmälääkäriä.

Kaikilta silmälääkäreiltämme saa kaikki silmien terveyteen ja silmälasivahvuuksiin liittyvät tutkimukset sekä tarvittaessa lähetteen jatkotutkimuksiin/hoitoihin (esim. kaihileikkaus)

sekä julkiseen että asiakkaan niin halutessa yksityiseen hoitoyksikköön.

Ajan silmälääkäreillemme voi varata myymälästä, puhelimitse tai netin kautta.